Zoeken naar depressie zelftest

depressie zelftest
Zelftest Depri Dan.
De power van Fatih. Ik leef in 2 culturen. Mijn vaders nieuwe vriendin moet mij niet. Leren jezelf te waarderen. Vast tussen 2 culturen. Stap 1 van 5. Om een passende uitslag advies te krijgen aan het eind van de test moet je alle vragen invullen. Als je vragen open laat kun je daarom niet door naar een volgende pagina. De test bestaat uit vragen van de 4DKL vragenlijst van Dr.
Zelftest Wat kun je zelf doen? Omgaan met depressie.
U bevindt zich hier Omgaan met depressie Wat kun je zelf doen? Zoek binnen Omgaan met depressie Zoek. Om te testen of je depressieve klachten hebt of mogelijk depressief bent kun je een zelftest doen. Hieronder vind je een aantal betrouwbare zelftests. Wil je erachter komen of er bij jou misschien sprake is van een depressie? Doe dan de depressietest op mentaalvitaal.nl. Het duurt ongeveer 5 minuten om in te vullen. Voor jongeren Grip op je dip. Ben je tussen de 16 en 25 jaar en zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel?
Depressie test zelftest voor je depressie klachtenniveau.
Deze zelftest kan je helpen bepalen of er aanleiding is om professionele hulp te zoeken voor je klachten.
Zelftest GGZ Groep Diagnostiek en Behandeling.
Binnen een paar minuten kunt u erachter komen of u aan de kenmerken van een depressie voldoet. Doe deze interactieve zelftest en u komt erachter in hoeverre er bij u sprake is van een depressie. Deze zelftest is nadrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van een diagnose. Het is alleen bedoeld u zelfinzicht te geven. De uitkomst van de test kan wellicht aanleiding zijn om met uw huisarts te gaan praten en vervolgens met een verwijsbrief een afspraak te maken met een therapeut van de GGZ Groep. Aan de uitkomst van deze test kunnen geen rechten worden ontleend. Deze zelftest vraagt een aantal symptomen na die te maken kunnen hebben met een angststoornis.
Mentaal Vitaal.
Mentaal Vitaal is er voor iedereen die meer wil weten over mentale gezondheid en daar zelf mee aan de slag wil. Een site met informatie en oefeningen.
Zelftest depressie GGZ Drenthe.
Algemeen 0592 33 48 00. Dennenweg 9 9404 LA Assen. Postbus 30007 9400 RA Assen. Iedereen zit wel eens in de put heeft wel een dip. Maar dat is iets anders dan lijden aan de ziekte depressie. In Nederland lijden per jaar ongeveer 500.000 mensen aan een vorm van depressie. Hoe zit het bij u? Daar kunt u in een paar minuten achter komen door deze interactieve zelftest. Hij geeft u geen definitief uitsluitsel maar wel een goede aanwijzing of u aan depressie lijdt. Hoe vaak kwam het de afgelopen twee weken voor dat u zich somber depressief of down voelde? Elke dag of bijna elke dag.
Depressie Test.
Voel jij je al langer dan twee weken somber en heb je verminderde interesse of plezier in het uitvoeren van bijna alle activiteiten? Doe dan deze online zelftest om te achterhalen of je last hebt van een depressie. Deze test kan een indruk geven van de ernst van de depressieve klachten en van de soort depressie waar wellicht sprake van is. Invullen is geheel anoniem en je ontvangt direct de uitslag na het afronden van de test.
Zelftest Symptomendepressie.
Maar wanneer ben je gewoon wat somber en wanneer is er sprake van een depressie? Met deze korte online depressie test kun je een eerste inschatting maken. Probeer voor je antwoorden een gemiddelde van de afgelopen twee weken te nemen. De test bestaat uit 7 vragen die je dient te beantwoorden op een schaal van 1 tot 5. Hierbij staat 1 voor nooit en 5 voor vaak. Vraag 1 Ik zit niet lekker in mijn vel. 1 2 3 4 5. Vraag 2 Ik voel me somber. 1 2 3 4 5.
Depressie test Test online of je mogelijk depressief bent.
Je kan de uitslag van de test uitprinten en meenemen naar je huisarts. De huisarts kan je vervolgens doorverwijzen. Wat is de depressie test? De depressie test is de online zelftest van Lentis die met grote zorgvuldigheid is samengesteld door ervaren psychologen. De uitslag van de test is geen definitieve diagnose maar geeft een beeld van je huidige toestand. Als je lijdt aan veel kenmerken van een depressie is het belangrijk om hulp te zoeken. Blijf niet te lang in je eentje met klachten rondlopen maar neem contact op met je huisarts. Ook als de test een depressie tegenspreekt maar jij je toch zorgen maakt over je klachten adviseren wij je contact op te nemen met de huisarts.
Winterdepressie of winterdip? Doe de Winterdepressiezelftest.
Doe de test om te kijken of u mogelijk last heeft van een winterdepressie of van de mildere winterdip. In 8 vragen heeft u duidelijkheid.

Contacteer ons