Resultaten voor depressie forum

depressie forum
Zwanger forum Lotgenoten postnatale depressie WIJ.nl.
Login of registreer om te kunnen reageren. 27 dec 2016 2000. 27 dec 2016 2000. Ik zou graag met moeders in contact willen komen die een postnatale depressie hebben gehad. Ik heb sinds 45 week een pnd en slik AD. Ik ben onder behandeling van de huisarts en psycholoog. Ik slik een lage dosering AD. Het gaat beter ik had de eerste week de hele dag door paniek-en angstaanvallen.
https://www.sneakerwijzer.nl/adidas-zx-flux-dames/
hele zware depressie.
Indien u zelf een bericht wilt plaatsen of reageren op een bestaand bericht dan moet u zich even registreren. Wij hebben nu ook een Facebook-groep speciaal voor mensen die graag meer direct en prive contact zoeken met anderen. Dit is niet anoniem maar wel besloten. De groep is bereikbaar via deze url http//tinyurl.com/Fbgroep.
Depressief na de bevalling Moeder zijn/jezelf zijn Mamaplaats forum.
Na lang zoeken mijn dochter is nu 5 kwam ik op de site van Eileen Engels terecht. Als je een post partum depressie hebt of vermoedt moet je echt even op haar site kijken. Want als je er niets aan doet gaar dit nooit helemaal weer over. Sowieso staat er interessante info op haar site. Volgens mij Eileen heeft de oplossing! daniquevangurp 2016-02-08 181543 UTC 10. Wat vervelend dat je je zo voelt! Ik heb zelf ook een postpartum depressie gehad. Voor mij heeft een EMDR-behandeling erg geholpen. Misschien heb je daar iets aan! Laurinka 2016-02-08 215952 UTC 11.
Ergens mee zitten Depressie Forum Jongin Voor en door jongeren in heel Nederland.
Een luisterend ook kan deugd doen. Ik ben denk ik al ongeveer 3 jaar depressief op sommige momente. Gaat het beter dan op ande. Ben k echt zo lelijk? Ik ben laatste tijd best verdrietig over mezelf en onzeker. Ik viel altijd op meiden en gisteren ben. Met zn 2en Misbruikt. Hee dit is een lang verhaal maar het is het lezen waard als je erin geinteresseerd bent. Hee ik zit echt in een dip ofzo.
WIJ.nl forum Lotgenoten Postnatale depressie WIJ.nl.
Login of registreer om te kunnen reageren. 25 mei 2015 1344. Hallo ik zou graag met moeders in contact willen komen die een postnatale depressie hebben gehad. Ik zit er op dit moment midden in. Heb wekelijks gesprekken met een psycholoog maar merk tot nu toe weinig verbetering. De bedrijfsarts stelde voor om met AD te beginnen maar ik ben hier zelf niet zo'n voorstander van.
depressie-forum Depressief? Lotgenotencontact helpt écht!
Zoeken Nieuwe Berichten Alles als gelezen markeren Sitemap. Over depressie-forum.nl depressie-forum.nl is op gericht voor en door lotgenoten en wil dé online-ontmoetingsplaats worden voor iedereen die kampt met een depressie.
Depressie MSweb forum.
In de maanden juli en augustus lassen we een zomerstop in voor het online spreekuur om de zorgprofessionals te ontlasten. Het spreekuur zal in deze periode even sluiten zodat we een aantal aanpassingen kunnen doen. Vanaf donderdag 1 september zit de ergotherapeut weer klaar om vragen te beantwoorden. We verzoeken je te wachten met het stellen van vragen tot de zomerstop voorbij is. Een MS-evenement uit jouw regio op onze forumkalender? Dat kan vanaf nu.
Online forums voor mensen met depressie To my loved ones.
Evenement Stress to Impress. Online forums voor mensen met depressie. Niet iedereen heeft vrienden of familieleden waarmee ze over hun psychische problemen kunnen praten. Sommigen hebben bijvoorbeeld mensen om zich heen bij wie het not done is om over gevoelens te praten. Of misschien willen ze het wel maar weten ze niet hoe. Een herkenbare situatie voor je? Dan is het extra lastig voor jou om je depressie of depressieve gevoelens te uiten. Toch kan het kenbaar maken van je problemen zomaar heel positief uitpakken.
Lotgenotencontact Depressief.nl.
Het lotgenotenforum van Depressief.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar. Depressief.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid. LET OP Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek Vragen.
Welkom Depressie Vereniging.
Ik wil ook graag de nieuwsbrief per e-mail ontvangen Versturen. De Depressie Vereniging DV is er voor mensen met een depressie en hun naasten. Donaties zijn meer dan welkom. NL82 TRIO 0198 3347 53. telefoon 06 26 242 783 contactformulier.

Contacteer ons